Sponsoreret

Striktrøjer er in, og det samme er karrygul. Så hvis du kunne tænke dig en strik i netop den farve, så køb det smukke Alpakka-garn hos uldfisken.dk.

Vi kan ikke længere komme uden om det. Det er blevet efterår, graderne er faldet drastisk, og det er tid til at finde striktrøjerne frem inderst i skabet. Med et langt efterår og vinter forude er der brug for et ordentligt udvalg af strikke og gerne i forskellige farver, sådan at garderoben ikke bliver helt sort og grå ligesom vejret.

Uldfisken har et stort udvalg af lækkert garn, blandt andet det eksklusive alpakka-uld, som man kan strikke nogle enormt skønne strikke er. Alpakka-garn kommer fra alpakkalamaen, der lever i Sydamerikas Andesbjerge, og dyrene er relativt sjældne, hvilket også giver udslag på prisen. Alpakka har dog også den fordel, at det er cirka tre gange varmere end almindeligt uld, så man får i den grad noget for pengene.

Så hvis du kender nogen, der kan strikke en trøje til dig, eller hvis du selv har mod på det, så kig forbi Uldfisken.dk og find lige præcis den type garn, du kunne tænke sig. Og vælger du Alpakka-garn, så får du noget garn, der er utrolig blødt og lækkert og fungerer perfekt til bløde, chunky hjemmestrikke.