Sponsoreret

Hvis du skal til at starte på dit nye studie, skal du selvfølgelig have det rigtige udstyr, så du kun skal tænke på at lære. Her får du en guide til de mest nødvendige ting, du skal bruge til din studiestart.

En god computer

En god computer er centralt i dit udstyr til studiet. I dag foregår stort set alting digitalt, og du får derfor meget svært ved at klare dig uden en computer. Du behøver ikke købe en helt vildt dyr computer, hvis du ved, at du bare skal bruge den til at skrive opgaver og tage noter på. Der kan en såkaldt chromebook være en god investering. Det er en computer med kun de helt essentielle programmer, hvor alt bliver gemt på din google-konto. De er også meget billige. Det kommer selvfølgelig også an på dine behov, og hvilket studie du går på.

Rygsæk eller taske

Sørg for at købe en god rygsæk eller taske, som du kan have alle dine studiebøger og din computer i. En rygsæk er god, hvis du har mange tunge bøger, da den aflaster din ryg bedst, og så har du også hænderne fri. Lad være med at købe en billig rygsæk uden ordentlig støtte, det fortjener din ryg ikke. En Eastpak rygsæk er et udmærket valg og kan holde i mange år.

Notesbøger

Selvom computeren bliver meget brugt til noter er en god gammeldag notesbog altid en god idé. Den gør, at du hurtigt kan skrive vigtige noter ned, og du har dem stadig, hvis din computer går i stykker.