Sponsoreret

Din tegnebog afspejler din personlighed på nøjagtig samme måde, som dit tøj gør. Det kan derfor være lidt af en udfordring at vælge den perfekte pung for dig.

Punge til mænd skal ikke kun være stilfulde, men også funktionelle. Når alt kommer til alt, skal din tegnebog være i stand til at holde styr på kort og kontanter.

Det svære materialevalg

Punge er lavet af en lang række af materialer såsom nylon, bomuld, satin, polyvinyl, syntetiske stoffer, mikrofiber og læder. Det kan derfor være svært at vælge det rette materiale. Det er klogt at vælge materiale ud fra formål og brug af pungen.

Er du eksempelvis en meget aktiv person, der farer rundt i alt slags vejr, kan det anbefales, at du vælger en tegnebog i vandtæt materiale. Skal du have en robust og holdbar pung, er en læderpung den rette løsning. Læder er blødt, og så former det sig efter din lomme, så det er behageligt at gå rundt og sidde med din pung i lommen.

Stilen på din pung

Der er et stort udvalg, når det handler om det materiale, som pungen er fremstillet af. Når det kommer til formen, er de fleste punge overraskende ens. Det er fordi, at punge til mænd skal være praktiske, så de passer i lommer på skjorter, jeans eller shorts. Det er derfor, at de kommer i en kompakt form.

Det du især skal kigge på, er tegnebogens indvendige udformning. Gør op med dig selv, hvad din pung skal bruges til, så bliver det nemmere at vælge den rigtige model for dig.