Sponsoreret

Der er intet bedre end en god aften med veninderne, hvor I rigtig kan få snakket, spillet spil og hygge jer. Og hvis det er dig, der er vært, har du lidt ekstra opgaver end blot at medbringe dit gode humør – for hvad skal I drikke på denne særlige aften? Dette er blevet mere og mere relevant i denne corona-tid, hvor de fleste af os bliver derhjemme i stedet for at gå ud. Så er der pludselig ikke et drinkskort, som I kan bestille fra, og så handler det jo om at være kreativ.

Drikkevarer, du kan servere!

Det er jo en smagssag, hvad I godt kan lide at drikke på en hyggelig aften. Men her vil vi komme med nogle bud på, hvilke drikkevarer der altid er lækre at få serveret:

Rødvin: Rødvin er lækkert – og personligt synes jeg kun, at det bliver mere lækkert, jo koldere det bliver udenfor. At drikke rødvin giver en varm følelse i kroppen, og hvis I går bare en smule op i det, kan I jo aftale, at I hver især skal medbringe jeres yndlingsvin. Så kan du eventuelt stå for noget charcuteri, som I kan nyde imens.

Hvidvin: Hvis I er til noget mere friskt end rødvin, så kan I naturligvis også finder en masse lækkert hvidvin. Hvidvin er nogle gange en mere sikker vinder, da mange kan få det dårligt af rødvin. Derfor kan det også være en god idé at have begge drikkevarer til rådighed, så dine gæster selv kan vælge.

Øl: Øl er meget mere end en tarvelig, varm øl, der drikkes på en festival. Hvis I køber nogle forskellige specialøl, kan I faktisk få nogle spændende smagsoplevelser, som I kan nyde med nogle lækre, saltede chips.

Gin/Tonic: Er I mere til drinks? Så er Gin/Tonic altid en sikker vinder! I kan tilføje et væld af forskellig garniture til jeres drinks, og du kan se mere her.