Sponsoreret

Der findes efterhånden et stort udvalg af økologiske produkter, som kan hjælpe med at pleje det meste af huden på både krop og ansigt. Men hvad skal man egentlig vælge, når det kommer til stykket? 

Fordelene ved at bruge økologiske hudplejeprodukter er mange. Du undgår parabener og phthalater, samtidig med at du er sikret en bæredygtig produktion af varerne. Alligevel er der forskel på produkterne, og derfor kan du med fordel lade dig inspirere af disse tre forslag til en god ansigtscreme.

Cîme Belle d’Amour – beskyttende dag- og natcreme

Denne lækre ansigtscreme er til normal og sart hud, og virkningen er god, takket være kraftfulde antioxidanter fra Edelweiss, som beskytter huden mod ydre og stressende faktorer. Cremen indeholder desuden olie fra vildrosen, som nærer og genopbygger huden.

Cîme Daisy Delight – lysnende dag- og natcreme

En skøn ikke-fedtende creme, som er blød at påføre huden. Cremen er beriget med lyaluronsyre samt ekstrakter fra tusindfryd, og disse aktive ingredienser giver huden en smuk og strålende glød, samtidig med at de dæmper de småfejl og små pletter, huden kan have.

Møllerup Estate Facial Moisturiser – anti-aging creme

Denne gode ansigtscreme er baseret på hampolie, som modvirker tidlige ældningstegn. Samtidig forbedrer den hudens naturlige fugtbalance, mens de fine linjer mindskes bliver udglattet, så du får en smuk og mere ensartet hud.

Vil du have fingrene i en af de tre skønne cremer, eller vil du se flere bud på en skøn økologisk ansigtscreme, kan du finde den i udvalget hos Eliés.