Sponsoreret

Hvorfor tage billeder, hvis de aldrig bliver set? Hos dinfotobog.dk kan du designe fotobøger, så de bliver lige præcis, som du vil have dem. På den måde er det nemmere at mindes de gode oplevelser med venner og familie.

Glade minder på en regnvejrsdag

Mange af os har telefoner, hvor albummet er fyldt op med minder. Et billede af dig og dine kære, der spiser store is i sommersolen; et billede af din ven eller veninde, som bliver student; eller måske et billede fra ferien med hele familien. Alle minder er et billede værd, og når først øjeblikket er foreviget, hvorfor så lade det forsvinde i mængden i albummet? Lad i stedet dit billede komme til sin ret. Lav fotobøger hos dinfotobog.dk, så du hurtigt og nemt kan hive bogen ned fra hylden og gense minderne på en trist regnvejrsdag, eller når familien derhjemme kommer til at snakke om de gode oplevelser.

Øjeblikke der består

Dinfotobog.dk er førsteklassesleverandør af fotobøger. Når du skal lave din egen fotobog, skal du allerførst vælge, hvilket format bogen skal være i. Du kan få flere størrelser, og så skal du vælge, om den skal være stående eller liggende, og om den skal være i hardcover eller softcover. Dernæst er det bare at vælge din billeder, du vil forevige i bogen, og så kan du placere dem lige, hvor du vil. Du kan også gøre den endnu mere personlig ved at tilføje datoen, hvor billedet blev taget eller måske skrive en lille tekst så du i mange år frem kan finde minderne frem. Gør dig selv en tjeneste ved at forevige de gode minder.