Sponsoreret

Kender du Munthe – hvis ikke så er det måske på tide. Det danske tøjbrand har lige siden 1994 skabt et væld af spændende kollektioner, der er skabt til at blive båret i alle anledninger.

Der er ikke noget at sige til, at Munthe er elsket af mange skandinaviske kvinder, og kigger du med i det store udvalg af sommerkjoler 2021, så kan du med egne øjne se hvorfor. Munthe blev grundlagt tilbage i 1994, og lige siden start har mærkets kreative direktør Naja Munthe skabt moderigtigt tøj, med unikke detaljer inspireret af kvinder.

Sommeren 2021 er fyldt med farverige sommerkjoler fra Munthe

Sommeren er endelig kommet, og det er ensbetydende med at det nu er tid til at klæde dig i sommerens mange smukke kjoler. Hos Munthe kan du finde et stort udvalg af smukke kjoler, som er designet til at sidde behageligt på kroppen, samtidig med at du kan føle dig godt tilpas. Kjolerne findes i mange forskellige længder og modeller, lige fra kjoler som er perfekte til stranden, til smukke kjoler som du kan bruge til en aften i byen eller til en tur på café i byen.

Uanset hvilken kjole du hælder mest til, og om kjolen skal være en lang maxikjole, en midi-kjole eller en smart minikjole, så kan du helt sikkert finde den rigtige model hos Munthe.

Munthes mange kollektioner er skabt til at imødekomme alle kvinder, uanset om kjolen skal være i en enkelt og klassisk stil, eller om den skal hellere skal være i et væld af flotte farver og mønstre.