Sponsoreret

Når det kommer til tandpasta, findes der en hel verden af mærker, og når vi først har fundet en favorit, holder vi os til den, men har du overvejet at prøve tandpasta uden fluor?

Tandpasta med og uden fluor

Står vi i supermarkedet og skal købe tandpasta, er det ofte den samme, som den vi lige har brugt, der ryger i indkøbskurven. Der er ingen tvivl om, at vi er vanemennesker, og når vi først har fundet et mærke og en smag, vi er glade for, så holder vi os til den i en lang periode. Men én ting er at vælge efter brand og smag, en anden ting er at overveje og vælge ud fra, hvorvidt der er fluor i tandpastaen eller ej. Fluor er et stof, der ikke er sundt for kroppen, og derfor skal vi huske at spytte tandpastaen ud, når vi er færdige med den daglige børstning. At det er et usundt stof, har resulteret i skeptikere, når simpelthen vil undvære tandpasta med fluor, men det er en beslutning, der bør overvejes nøje, og så bør du undersøge det nærmere, hvis du går med tankerne om at droppe fluor. 

Godt for allergikere

Én ting er at være skeptiker, en anden ting er at være allergiker. Nogle kan simpelthen ikke tåle fluor, hvorfor de selvfølgelig bør undgå det i tandpastaen. Generelt er fluor dog en vigtig komponent, når det kommer til vores mundhygiejne. Det er nemlig et af de stoffer, der er de mest effektive til at bekæmpe bakterier i munden, som er skadelige, og så holder det dine tænder sunde og rene. Supplér i stedet din fluortandpasta med tandpasta uden fluor, og find din nye tandpasta hos MundFrisk.dk.