Sponsoreret

Trænger du til nyt og godt fodtøj, er Birkenstock sandaler det helt rette valg. Det gode håndværk er et resultat af 250 års erfaring, der op til i dag har opnået stor popularitet verden over.

Fodformet fodseng

Det tyske skomærke Birkenstock er kendt for den gode komfort og kvalitet, der henvender sig til både børn og voksne. Grunden til den gode komfort er blandt andet Birkenstocks anatomisk formede fodseng, der er opfundet af virksomheden selv. Denne gør, at sålen er god at træde på, og den aflaster kroppen, så belastningen fordeles rigtigt. Samtidig stammer de forskellige produkter fra bæredygtige kilder, og til sammen udgør det en enestående kvalitet.

Til hele familien

Juul-sko.dk har et stort udvalg af Birkenstock sandaler i sort og brun, men flere farver er ved at få indpas. Til børn er der eksempelvis sølv, rosa og pink, der kan give lidt farve til hverdagen. Sandalerne fås både i smalle og brede modeller, ligesom remmen fås til tåen, over foden og som en lukket sandal til børnene. Sandalerne kan bruges til hverdag, men er også oplagte at medbringe på en rejse eller til en lidt finere havefest. Enhver anledning er god til et par behagelige Birkenstock sandaler.