Sponsoreret

Nordahl Andersen har med deres stilfulde smykker til overkommelige priser banet vejen for lidt mere elegance i hverdagen

Karakteristiske runde former og enkle motiver er kendetegnende for Nordahl Andersen smykker, der med nordisk minimalisme og stramt design tilbyder et enkelt look til alle aldre og måske særligt til dig, der har en unik personlig stil.

Nordahl Andersen særligt til hverdagen

Nogle smykker er skabt specielt til særlige lejligheder, med prangende sten og særprægede mønstre. Nordahl Andersen udmærker sig ved at være særdeles velegnet til hverdagen. Med en enkel halskæde eller de smukke, runde ørenrige fra Nordahl Andersen bliver hverdagslooket piftet op med lidt stilfuld elegance uden at det stjæler fokus. Særligt de forgyldte sølvsmykker fra Nordahl Andersen egner sig også godt til særlige lejligheder og fester.

Cirklen i centrum hos Nordahl Andersen

Mange af Nordahl Andersens designs har cirklen som omdrejningspunkt. Det giver dels et funktionelt look, men bidrager også med et organisk og symmetrisk udtryk, der passer godt til de fleste outfits og accessories. Smykker fra Nordahl Andersen er primært fremstillet af rhodineret sølv, oxyderet sølv og forgyldt sølv – en metode, der giver det eksklusive look til en overkommelig pris.