Sponsoreret

Man kan bruge timevis på at sætte sit jakkesæt sammen, hvis man rigtig nørder accessoires. Der er både slips, slipsenåle, manchetknapper osv. der skal spille. Det hele er med til at give et fuldent udtryk. Men om du er nørd, eller bare skal have et jakkesæt på, for første gang i dit liv, kommer du ikke udenom, at der skal nogle sko til.

Her kan det være svært at vurdere, hvilke sko der passer dit udtryk allerbedst. Måske vil du gerne virke klassisk, men ikke kedelig. Sporty og ung men ikke barnlig. Her er et par bud på, hvilket fodtøj, der altid passer et klassisk jakkesæt godt.

 

Sneakers

Til den legesyg mand, er sneakers det perfekter fodtøj til jakkesættet. Skoen er mere imødekommende og giver et let, ungt udtryk. Derfor ser man også flere og flere erhvervsledere gå iført sneakers. Derudover er skoene behagelige at gå i hele dagen.

Din sneaker skal dog stadig være lidt klassiske i udtrykket, men med en ensfarvet og simpel adidas, uden for store logoer, går du sjældent galt i byen.

 

Lædersko

Lædersko er til manden, der stadig ønsker det klassiske udtryk. Nogle lædersko er meget firkantede og andre er mere spidse, her er der tale om en smagssag ift. hvad du skal vælge. Der er typisk to farver at vælge i mellem: brun og sort. Skoens farve skal komplimentere jakkesættet og brune sko går for eksempel ikke til et sort jakkesæt.

 

Chelsea boots

Den sidste sko er i bedste Beatles-stil en Chelsea boot. Den lave støvle minder lidt om læderskoen, og kommer også typisk i farverne sort eller brun. Støvlen adskiller sig ved at være højere og helt uden snørebånd. Det giver et mere afdæmpet udtryk end læderskoen, samtidig med, at støvlen er nem at holde ren.