Sponsoreret

Vil du hoppe med på en af sommerens helt nye trends? Nøjagtig ligesom oversize-kjoler, den pink palette og den store shopper, hitter den lille e-cigaret også i stor stil. Og så er den perfekt at have i dametasken.

Har du som mange andre danskere, også fået smag for de populære e-cigaretter, så læs med her. De elektroniske cigaretter består af tre dele, en tank, en brænder og et batteri. Forskellen på en e-cigaret og de almindelige cigaretter som du kender er, at du i stedet for at inhalere skadelig røg, i stedet inhalere harmløs damp.

Lyder det til at være noget for dig, så se med her for du kan købe dem her.

Design din egen e-væske

Forskellen på en e-cigaret og en almindelig tobakscigaret er, at du har mulighed for selv at styre indholdet i din cigaret. Det vil sige at du selv kan bestemme, om din e cigaret skal have en smag og duft af søde æbler eller kirsebær. Men du kan også vælge om e-væsken i din elektroniske cigaret, skal indeholde nikotin eller ej.

Hvor må man dampe?

Ligesom med almindelige e-cigaretter, så findes der også regler for hvor du må dampe. Samme regler gælder hvad enten du ryger eller damper, så derfor er det en god ide at være opmærksom på, hvor det er tilladt at ryge.

Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af de populære og smarte e-cigaretter. Du finder også et stort udvalg af forskellige-væsker, coils, batterier og mods, som alle sammen er med til at du får en god oplevelse, når du skal igang med at dampe. Skulle du alligevel sidde med nogle spørgsmål omkring e-cigaretter, så kan du altid finde god hjælp og vejledning hos Elekcigs hjælpsomme personale.