Sponsoreret

Mors dag står for døren, og det betyder familiehygge, opmærksomhed og forkælelse til ingen andre end mor! I den forbindelse ønsker mange at forkæle med en gave, som repræsenterer mors dag – måske noget hun har ønsket sig, eller noget der har en helt særlig betydning for jer. Men det er ikke altid nemt at finde den rette gave, og derfor får du her 5 knivskarpe idéer til mors dags gaver:

Sjov eller symbolsk plakat til væggen

Plakater er det nye, og der findes et væld af forskellige designs. Du kan helt sikkert finde en, der vil give dit mor et smil på læben eller minde hende om dig.

Abonnement på et magasin

Måske har din mor et yndlingsmagasin, eller måske har du bare en idé om, hvad hun kan lide at læse i? Uanset hvad kan et magasin få din mor ned i gear og lade hende fordybe sig i noget spændende – højst sandsynligt noget hun ikke giver sig selv lov til så ofte.

Et personligt smykke

Et smykke går rent hjem! Uanset om du vælger en halskæde, øreringe eller et armbånd, så vil det helt sikkert falde i god jord som den perfekte personlige gave.

Forkælelse og selvpleje!

Det er altid lækkert med nogle gode cremer, scrub, hårprodukter eller lignende, men ofte er det noget, man ikke får forkælet sig selv med. Køb et lækkert sæt til din mor, det vil hun helt sikkert sætte pris på!

En buket blomster er en sikker vinder!

En mors dag buket går lige i hjertet! Den holder ikke for evigt, men til gengæld gør den noget helt særligt ved humøret i den tid, den står flot og pynter.