Sponsoreret

Når månederne bliver koldere, og de varme temperaturer så småt forsvinder, er det tid til at finde vintertøjet frem. Her får du vores bud på de vigtigste stykker tøj, der kan få dig igennem de kolde måneder.

Hjemmesko til vinteren

Intet er mere hyggeligt end et par gode, varme hjemmesko, når vinden blæser og sneen fyger udenfor. De holder samtidig fødderne varme, hvis det bliver lidt fodkoldt indendørs. Du kan få mange forskellige hjemmesko, fx Glerups hjemmesko er dejlige. De er lavet af 100 procent uld og desuden behagelige at have bare fødder i – ulden tempererer fødderne, så de hverken bliver for varme eller for kolde.

Tøj til udendørs brug

Når du skal udenfor om vinteren, er der tre vigtige ting, du skal have: vinterjakke, vinterstøvler, hue og handsker. Vælg en vinterjakke, der er vind- og vandtæt og samtidig åndbar, så du ikke sveder under de varme lag.

Det samme gælder vinterstøvlerne. Det kan også betale sig at betale lidt mere, så kan du beholde dem i flere sæsoner. Hvis du vælger et par, der er lavet af ruskind eller læder, er det en god idé at få dem imprægneret, så de er vandafvisende.

Til at beskytte dine fingre og dit hoved, skal du have hue og handsker. Her er det igen vigtigt, at du vælger nogle, der er vindtætte. De behøver ikke være 100 procent vandtætte, men de må gerne være vandafvisende til de dage, hvor vejret er vådt og koldt på samme tid.

Det inderste lag

Nogle gange er en tyk jakke ikke nok. Når temperaturerne falder helt ned til langt under frysepunktet er et sæt skiundertøj en lifesaver. Det holder din krop varm helt inde på huden, og sørger for at du undgår en forkølelse.