Sponsoreret

Har du bygningsfejl i øjet eller noget andet, der gør, at du har brug for briller, er det alfa og omega, at du finder de perfekte briller for dig. Men det er ikke kun vigtigt, at du finder et par linser eller glas, som hjælper dig med at kunne se optimalt igen. Det er ligeledes en fordel, at du vælger et brillestel, som passer rigtig godt til dig. Så hvilket brillestel bør du vælge? Find flere gode råd herunder.

Overvej din ansigtsform

Til at starte med er det en god idé, at du vælger et brillestel, der passer optimalt til din ansigtsform. En generel tommelfingerregel er, at du bør vælge et stel, som har den modsatte form i forhold til din ansigtsform.

Det betyder, at hvis du har et ansigt, der er meget rundt, så bør du højst sandsynligt gå efter brillestel, som er firkantede eller rektangulære. Hvis du derimod har en ansigtsform, som er mere kantet, kan det være, at et rundt brillestel er mere noget for dig.

Din hudtone og hudfarve bør du også have in mente

Når det kommer til valg af brillestel, bør du ikke kun tænke over din ansigtsform. Du bør ligeledes have din hudtone og hudfarve in mente. Disse er vigtige elementer, da de kan have en stor betydning for, hvilket brillestel du bør vælge.

Hvis du har en ret varm hudfarve, kan det være en fordel at kigge efter et brillestel i en forholdsvis lys farve. Er din hudtone mere kølig, så bør du gå efter et brillestel, der er sort, gråt eller blåt.