Sponsoreret

Der er flere grunde til, at mange forhold bliver kedelige efter noget tid. Ofte er det fordi folk begynder at tage hinanden for givet, og de stopper med at give den indsats i forholdet, som der var i begyndelsen.

Det er desværre meget let at falde i denne fælde, især hvis man har været sammen med den samme person i lang tid.

Man går aldrig ind i et forhold med en forventning om, at man gå fra hinanden igen, men det er desværre en reel mulighed, hvis du og din partner ikke gør en reel indsats, for at holde forholdet spændende.

 

Sådan kan I finde hinanden igen

 

Hvis du vil have et spændende og levende forhold, så er det vigtigt at du gør en indsats for, at det kan ske. Din partner skal selvfølgelig også være med på den – du kan jo ikke danske tango alene.

Sørg for, at du en gang imellem overrasker din kæreste. Det kan være en sød kompliment, der er udover det sædvanlige, eller en gave, som I begge kan nyde, for eksempel frækt lingeri. Det kan være med en lille ting, som han eller hun ikke forventer.

Det viser, at du tænker på personen, og at du gerne vil gøre noget ekstra for at glæde din partner, og det er med til at styrke jeres forhold. Faktisk kan det være med til at lave en positiv spiral, hvor I begge bliver mere og mere glad for hinanden – selvom i har været sammen længe.

Hvis forholdet skal holde, er det ikke altid nok med gaver og komplimenter – der skal mere til. Det betyder, at I skal sørge for at have nogle fælles interesser, som I kan udleve sammen. Hvis I ikke har det, skal I være nysgerrige på hinandens  interesser.