Sponsoreret

Sneakers til festival, hverdag og fest. Hos Shoe Chapter har de alle typer, og de har stor ekspertise indenfor området, så du kan trygt købe dine næste sneaks her.

Er du med på hypen? Sneakers er overalt i gadebilledet og på få år er det blevet enormt stor forretning, folk står i kø for at få de fedeste på markedet, og der kommer nye udgaver fra alle de største mærker hele tiden.

Shoe Chapter er en fysisk butik i hjertet af Aarhus med tilhørende webshop, der har et stort udvalg af sneakers fra de mest kendte mærker som Adidas, Asics, Puma, Reebok, Vans og New Balance. Her finder du både styles, der er minimalistiske og enkle, men selvfølgelig er der også statement sneakers, hvor detaljer, farver og udtryk skaber blikfang og anslår et moderigtigt look.

Århus Stiftstidende skrev sidste år en artikel om manden bag Shoe Chapter, der er i starten af 30’erne, og startede butikken for syv år siden, fordi han syntes, at Aarhus manglende en sneakersshop. En butik, der kun forhandlede sneakers. Dengang var hypen nemlig slet ikke ligeså stor som i dag, men det har også betydet, at butikken har oplevet vækst nærmest fra dag ét. Og netop derfor kan du også være sikker på, at du hos Shoe Chapter handler hos en, der ved noget om sneakers, og ser det som sin fornemste opgave at finde de sneakers, der passer allerbedst til dig.