Sponsoreret

Mobiltelefonen har i en periode været den foretrukne måde at se klokken på. Men nu er armbåndsure på vej tilbage til de fleste både kvinder og mænds håndled. Det er nemlig langt nemmere at have tiden på sin arm end i lommen, og så ser det smartere ud, når du eksempelvis har et ur fra Omega på. Men hvordan matcher du et armbåndsur til dit outfit?

Det svære valg

For nogle kan det være en udfordring at beslutte sig for, hvilket ur der matcher bedst til dagens outfit. Men det er faktisk ikke så svært, så længe du følger en enkelt lille regel, der handler om dine sko. Følger du denne regel, er du rigtig godt på vej.

Dine sko er afgørende

Når du skal vælge et ur, der passer til dagens outfit, skal du kigge på de sko, du skal have på. Dine sko er nemlig afgørende for det rette valg. For at du ikke skal have en masse forskellige armbåndsure, kan du købe et ur, hvor du nemt kan skifte urremmen.

Har du eksempelvis brune eller sorte sko på, skal du have en urrem i samme farve, så er du stylet på den helt rigtige måde. Sort er den mest formelle farve, mens brun er mindre formel. Derfor er det en fordel at vælge din skofarve ud fra, hvad du skal.

Elsker du ure med en sølv- eller guldrem, kan de også sagtens matche dine sko. En sølvrem passer perfekt til sorte, grå og blå sko, mens en guldrem matcher sko i farverne brun og beige.