Sponsoreret

En almindelig virkelighed er, at det er svagsynede eller Hipstere der bruger briller. Det er ikke længere tilfældet. I dag ville de fleste af os have godt af et par briller. Men det er ikke, et hvilket som helst par briller, der er tale om, det er nemlig blå lys briller, jeg anbefaler dig at købe.

 

Mere skærm skader øjnene

Alle kan gå ind på deres mobil og se deres daglige skærmtid. Den er i de flestes tilfælde rystende høj. Og det er vist ingen hemmelighed, at vores dagligdag er mere og mere dikteret af skærmene omkring os.

 

Det er skadeligt for vores øjne, og er derfor selvfølgelig heller ikke holdbart i længden. Men mange af os er også afhængige af at kigge på en skærm hele dagen. Om det så er arbejde fra mobil eller computeren, kommer vi ikke udenom det. Mange af os bliver også nødt til at arbejde sent ud på aftenen. Og det kan mærkes. Et rekordhøjt antal danskere har efterhånden erhvervet sig søvnbesvær. Det kommer ikke af ingenting.

 

Også her er skærmen synderen.

 

Blå lys briller tillader dine øjne at slappe mere af helt op til sengetid, og er derfor ideelt, hvis du også oplever søvnbesvær.

 

Ny stil?

Udover de åbenlyse sundhedsmæssige fordele ved at bruge blå lys briller, er der også de mere æstetiske. Mere eller mindre alle brillestel kan i dag forsynes med blå lys brilleglas, så du risikerer altså ikke at skulle rende rundt med en stor og klodset brille for at skåne dine øjne.

 

Måske er det en kærkommen undskyldning for at få et nyt look. Briller klæder mange mennesker. De kan både give fornemmelsen af forførelse og autoritet, og passer altså derfor både til kontoret og hjemmet, hvor de kan skabe ny flirt.