Sponsoreret

Mangler du noget billig arbejdstøj, der er i god kvalitet og som kan bruges til mange forskellige formål? Timetex producerer et stort udvalg af arbejdstøj.

Timetex har specialiseret sig i at lave billigt arbejdstøj i god kvalitet. Og det er jo en kombination, de fleste kan lide. Derudover sørger de også gerne for tryk og broderi på dit tøj, hvis du eksempelvis har et firmalogo, du gerne vil skal trykkes på tøjet. På den måde kan alle i firmaet eller på kontoret have noget arbejdstøj med logoet på, sådan at det også giver reklame og signalerer et stærkt brand.

Timetex har et stort udvalg af alverdens forskelligt arbejdstøj, fritids- og profiltøj, tilbehør og undertøj. Hele udvalget sælges både til erhverv og til private. Timetex er blandt andet forhandlere og producenter af de populære underbukser “forsvarets boxershorts”, og så har de også deres helt egen kollektion af herreundertøj, der kaldes By Mikkelsen.

Timetex er et underfirma at det næsten 100-årige gamle Niels Mikkelsens Trikotagefabrik A/S, som er producent for både det danske forsvar og hospitaler rundt omkring i Danmark samt diverse store danske modeforretninger.

Butikken finder du i Ikast, hvor du altid selv kan afhente dine produkter.  De lægger stor vægt på vores kundeservice og løser altid reklamationer hurtigst muligt på den bedste måde, så du ikke skal bruge tid og kræfter på disse.