Sponsoreret

Kender du de populære træningselastikker? De farvede elastikker er at finde i de fleste fitnesscentre og ved flere sportsgrene, og det er der flere gode grunde til. Prøv træningselastikker til genoptræning og lettere træning, så du kan styrke din krop. 

Passer til din krop

De populære træningselastikker ses ofte, når professionelle sportsudøvere skal genoptræne efter en skade, så de kan blive stærke og helt klar igen. Elastikkerne er yderst effektive, idet de fås i forskellige styrker, der gør, at nogle er hårdere end andre. Skal du selv i gang med at genoptræne efter en skade, er det en god idé at starte med de lette elastikker, så du stille og roligt kan få bygget musklernes styrke op igen. Efterhånden kan du yde hårdheden ved de forskellige styrker, hvor der blandt andet skelnes mellem farver som grøn, blå, orange og rød. Udover de forskellige styrker, så kan du få elastikkerne i forskellige længder, ligesom du kan få små elastikker, der hænger sammen hele vejen rundt, hvilke eksempelvis er gode til at træne dine lår. 

Med på farten

Udover at træningselastikkerne er gode, fordi de kan tilpasses den enkelte i størrelse og styrke, så er de også gode og nemme at have med rundt. Er du i gang med et genoptræningsforløb er det vigtigt at holde træningen ved lige, og her er elastikkerne fantastiske, fordi du nemt kan pakke dem i tasken, hvis du skal på en forlænget weekendtur. Er tiden knap i hverdagen, kan du hurtigt finde elastikkerne frem og implementere træning hjemme i stuen. Fordelene ved dem er mange, så gør din krop en tjeneste, ved at øge dens styrke ved hjælp af træningselastikker.