Sponsoreret

Hvis du bruger briller, er disse en stor del af din identitet. Uanset om du vil fremstå sofistikeret, sjov, ungdommelig, konservativ eller stilbevidst kan de rigtige briller hjælpe dig med at forme, hvordan du opfattes. Hvis du vælger kun at bære et par briller til alt, hvad du laver, siger det også noget om dig

Hvad siger dine briller om dig?

Briller kan hjælpe andre med at se, hvem du rigtigt er, eller de kan hjælpe med at skabe det billede, du ønsker. Nøglen til dette er at finde de rigtige briller, der passer til din personlighed og livsstil.

Ifølge brilleeksperter er det første skridt på vejen at overveje forskellige aspekter af dit liv. For eksempel hvilken type arbejde har du? Og når du ikke er på arbejde, hvad bruger du så din fritid på? Hvilke andre aktiviteter kan du lide at fordybe dig i?

Er du lønmodtager, virksomhedsejer eller noget helt tredje? Det kan også være, at du er en aktiv udendørsentusiast, en travl mor, en pensioneret senior eller en studerende? Eller måske er du en kreativ person såsom en kunstner eller en forfatter?

Briller er som sko

De fleste af os har flere par sko, men kun et par briller. Sko og briller bør være nogenlunde ligestillet, da alle kan drage fordel af mere end et par briller. De fleste mennesker har sko til enhver lejlighed, og sådan bør det også være med briller. Stort udvalg af briller hos CrossEyes – lokal optiker på Frederiksberg, København.