Sponsoreret

Temperaturen stiger, og sommeren er over os. Vi bliver ofte mindet om, hvor vigtigt det er at huske solcremen, når vi opholder os i solen, men hvad med vores hår? Det er særlig vigtigt at passe på håret i sommervarmen. Vælg derfor en shampoo, som er skabt til at hjælpe dig med at beskytte håret i sommervarmen.

Ønsker du et sundt og blankt hår, er det nødvendigt, at du plejer det. Det starter med, at du vælger den rigtige shampoo, som passer til din hårtype. Hvis du farver dit hår, er det nødvendigt at bruge en shampoo, som er særligt udviklet til at beskytte og forlænge din farve. Tørt hår eller fint hår har også brug for særlig opmærksomhed. Ved disse hårtyper bør du også vælge at bruge plejeprodukter, som hjælper dig med at opnå de ønskede resultater – såsom at fugte tørt hår. Hvis du anvender mere end ét produkt ved styling, bør du bruge en dybderensende shampoo med jævne mellemrum. Dette hjælper med at rense dit hår for eventuelle produkterrester, som ikke bliver fjernet med en almindelig shampoo.

Skønne produkter fra Poul Mitchell

Poul Mitchell er et anerkendt amerikansk mærke, som leverer kvalitetsprodukter til den kræsne forbruger.  I deres brede sortiment finder du en lang række shampooer og stylingprodukter, som er skabt til at tage sig af netop dit hår. Samtidig har de en samvittighedsfuld tilgang til både naturen og brug af emballage. Køb Poul Mitchell Shampoo her, og start din rejse mod et sundt og helplejet hår.