Sponsoreret

 

Der findes mange items, som er et must-have til garderoben – et par jeans, hvide sneakers, en luftig sommerkjole og den praktiske vinterjakke. Men her må vi ikke glemme den særdeles vigtige støvlet!

En støvlet er den perfekte kombination – en støvle med en smule hæl. Støvletter er gode til at pifte ethvert outfit op, og de kan gå både til hverdag eller til mere festlige lejligheder. Støvletter er et vigtigt item at have i skoskabet, da den altid er en sikker vinder, uanset om de skal bæres til en kjole eller et par jeans.

Hvilken støvlet skal du vælge?

Du kan fare vild i de utallige mængder af støvletter, og hvilke matcher lige din stil og garderobe. Hører du til gruppen af høje piger, tænker du måske på at finde en støvlet uden hæl. Er du til fest og farver, kommer støvletter også i fuld glimmer. Der findes ligeledes støvletter, som passer til årstiden.

Mange smukke støvletter

Du har besluttet dig for, at dit næste køb skal være et par støvletter – men hvor skal du finde dem? Angulus er et dansk brand, som skaber sko, der er designet til at indtage verden. De har ligeledes et stort udvalg af støvletter – så der burde klart være et par, som falder i din smag. Angulus har støvletter i mange former – nogle med mere hæl end andre. Vigtigst af alt, er deres sko generelt super tjekkede, men også behagelige at have på. Det spiller en stor faktor, når dine fødder skal bære dem dagen lang.

Angulus’ sko er prisvindende, og de er meget stolte af deres pasform, kvalitet og design – de har kærlighed til håndværk og til tæernes fri bevægelse. Angulus har mange støvletter at vælge imellem, og dette er bare nogen af dem:

  • Støvletter med blokhæl
  • Støvletter med lynlås eller elastik
  • Støvletter med nitter, glimmer eller spænde
  • Støvletter med snøre
  • Der findes også CHELSEA-støvlen som er mere rå