Sponsoreret

Ligger dine smykker i kaos i en skuffe? Dette er dit tegn til at anskaffe dig smykkeholdere, så du lettere kan finde dine smykker, når du vil bruge dem!

Organisering gør livet nemmere, fordi du ved, hvor dine ejendele er, hvilket betyder, at du også finder dem hurtigere. Du kender måske følelsen af at være sent på den og pludselig have svært ved at finde det, du leder efter.

Med organisering slipper du for at leve i kaos og stresse over ikke at kunne finde det dine ejendele. Du har måske lagt mærke til, at det påvirker dit humør negativt, når dit hjem er mindre ryddeligt eller er desorganiseret.

Kom godt i gang med at organisere dine smykker

Det kan måske lyde kedeligt at organisere, men det behøver det ikke at være. Der findes forskellige måder at organisere smykker på såsom at arrangere dem i en skuffe med en adskiller, så du har styr på, hvor de forskellige smykker ligger. Denne metode er perfekt til dig, der gerne vil opbevare dine smykker ude af syne.

Du kan også gøre organiseringen af dine smykker til en del af indretningen af dit hjem. Placér smykker i en dekorativ skål på dit bord, eller anskaf dig smykkeholdere, så dine smykker er på display. Eksempelvis designer Mette Ditmer accessoires til hjemmet heriblandt unikke smykkeholdere, som giver dig et hurtigt overblik over din smykkesamling og tilføjer rummet et kunstnerisk præg. What is not to like?