Sponsoreret

Måske er du ikke bekendt med hvad en slangekæde er, men en slangekæde er et elegant smykke, som passer flot til alle livets mange begivenheder. 

 

Måske er du heller ikke den store tilhænger af en masse smykker, men her er det smarte med en slangekæde, at den hverken er for stor og heller ikke for prangende, hvis du ikke bryder dig om at gå med store smykker. 

 

Slangekæde i guld eller sølv?

Har du bestemt dig for at investere i en flot slangekæde, så skal du gøre op med dig selv, om du skal have en i sølv eller guld. En af de ting som kan være afgørende for dit valg er, din huds undertone. Ofte vælger de fleste kvinder der er født med kolde og lyserøde undertoner, deres smykker i sølv. Mens kvinder, der er født med varme og gule undertoner i huden, ofte vælger deres smykker i guld. 

 

Er du i tvivl om du skal vælge guld eller sølv, når du skal vælge en ny slangekæde, så kan du med fordel også træffe valget ved at se på dine håndled. Det er nemlig dine blodårer, der kan være med til at træffe dit valg. Ja du læste faktisk rigtigt! Er dine blodårer blå eller lilla, vil en slangekæde i sølv være flot, hvorimod hvis tilfældet er at dine blodårer er grønlige, mere passer til en slangekæde i guld. Skal du bruge dine blodårer som indikator for, hvad der passer bedst til dig, så sørg altid for at se dem i dagslys, for at få det mest tydelige resultat.