Sponsoreret

Det er mere vigtigt end nogensinde før, at hjemmet skal udstråle personlighed og understrege smag og identitet. Samtidig er god kvalitet blevet vigtigere, så de ting, vi omgiver os med holder længe. En god måde at understrege personligheden i indretningen på, er ved at vælge et godt gennemarbejdet design med fokus på detaljerne.

Det danske interiørbrand Gejst laver lækre interiørprodukter i høj kvalitet og et fedt design ned til mindste detalje. Udgangspunktet er de rene skandinaviske linjer, men derudover er der tilsat lige netop den ekstra detalje, som giver produkterne personlighed og kvalitet. Detaljer i indretning kan både være i form af sjove farver og former og det kan være i form af et gennemført design. Allerbedst er det, når de to ting spiller sammen.

Kvalitetsprodukter i stilsikkert design

Interiøret fra Gejst bygger på designs, der får dig til at stoppe op en ekstra gang for at betragte genstanden. Designet er gennemtænkt ned i mindste detalje i forhold til form, funktion og design, og intet er tilfældigt. Det minimalistiske hyldesystem, Nivo har et strømlinet design med rene linjer uden synlige skruer, hvilket får hylderne til at svæve elegant på væggen.

Lige meget, om du vælger en lysestage fra serien Molekyl eller knagerækken med navnet Underground, får du lige det ekstra fra Gejst, som er med til at give karakter til hjemmet på en lækker måde. Med sit formsprog er produkterne lige så meget en skulptur, som de er en egentlig, funktionel interiørgenstand. Serien Molekyl er endda lavet, så du selv kan redesigne den og give den dit helt personlige og unikke touch.