Sponsoreret

En kvindes taske er ofte fyldt med alt, hvad du overhovedet kan tænke på. De fleste kvinder er nemlig altid forberedte på det meste. Og de ting, der typisk kan findes i en dametaske, afspejler netop dette. Her er en liste over, hvad du som regel kan finde i enhver dametaske.

Sikkerhedsnåle

Mange kvinder har sikkerhedsnåle med i tasken. Sikkerhedsnåle er yderst anvendelige, da de eksempelvis kan bruges, når en knap falder af, eller en søm i kjolen er gået op. Går låsen i din halskæde i stykker, når du er til fest, kan en sikkerhedsnål ligeledes redde aftenen.

Plaster

Plaster er ikke kun godt at have med i tasken, hvis du skulle få en rift eller lignende. Det kan redde dig fra, at skulle gå rundt med store smerter, når de nye sko gnaver.

Hårelastikker

Alle kvinder har sommetider brug for en hårelastik. Hårelastikker bliver ofte væk, så de fleste kvinder vælger at have en ekstra med i tasken. Med en ekstra hårelastik kan du altid sætte håret op, selvom du er på farten.

Sunde snacks

Hvis du er meget på farten, og ofte ikke har tid til at holde en frokostpause, så er sunde snacks uundværlige i tasken. Herved kan du hurtigt få lidt fornyet energi.

E-cigaret

Hvis du er ryger, er det en god idé at have en e cigaret i tasken. På den måde er du forberedt, når trangen melder sig, og du ikke må ryge en normal cigaret.

Håndsprit

Håndsprit i tasken hjælper dig med altid at kunne rengøre dine hænder, når du ikke kan vaske dem.