Sponsoreret

Overvejer du at bruge de små træpiller, når du skal fyre op i dit pillefyr? At fyre op med træpiller er en ret ukompliceret proces, og i langt de fleste tilfælde, vil du hurtigt finde ud af at pillefyret sagtens kan passe sig selv, når du bruger de smarte små træpiller. 

 

Hvad er en træpille?

Træpiller er helt kort fortalt, træ der er presset sammen, og som når det tændes, er i stand til at afgive energi, som du kan bruge til at varme dit hjem op med. Da der naturligvis er vand i træ, vil der naturligvis ske en fordampning af vandet, når du brænder træpillerne af. Er der til gengæld for meget vand i træpillerne, risikerer du at der kommer belægninger i skorstenen. Gå derfor efter et produkt, med et lavt indhold af vand, gerne på 6-8%. 

 

Hvor meget fylder en træpille?

Hvor meget en enkelt træpille fylder, afhænger selvfølgelig af hvor hårdt den er presset sammen. Jo hårdere – jo mindre fylder den. Træpillerne hos pillemand.dk leveres i poser, som er nemme at stable. Samtidig er træpillerne også forholdsvis nemme at håndtere, så længe poserne er lukkede. 

 

Leder du efter træpiller i høj kvalitet, og vil du gerne være sikker på at du får dine træpiller inden for kort tid, endda leveret direkte til døren. Hos pillemand.dk er du garanteret en altid hurtig levering, 1-7 hverdage som til og med er gratis, så længe du bor i Jylland, på Sjælland, Fyn eller Lolland/Falster.