Sponsoreret

 Stilen i nordisk boligindretning er let, lys og hyggelig. Elsker du også at indrette dit hjem efter tidens hotteste trends, så vil du elske alt fra interiør og brugskunst til møbler og designs skabt af designerne hos Bloomingville.

Man skal ikke besøge ret mange danske hjem, før man bliver overbevist om, at den nordiske stil er populær i boligindretningen. Danskerne elsker det, og alligevel formår mange at gøre det personligt på hver deres måde.

Men hvad karakteriserer egentlig den nordiske stil, og hvad kan du gøre for at det ikke bliver for meget?

I første omgang handler det om at finde møbler og interiør i nedtonede farver, mens lette og naturlige materialer også bør være repræsenteret i dit hjem.

Ifølge Boligmagasineter det nemlig nogle af de væsentligste karakteristika ved den stil, vi danskere er så glade for.

Men det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvis man ikke kender så meget til, hvilke mærker og brands, der laver hvad.

Men fortvivl ej, hvis du er en af dem, der ikke kender til dem alle – der findes nemlig en gylden genvej, som vil bringe dig ind i hjertet af den nordiske indretning.

Mærket, du skal kende, hedder Bloomingville. I udvalget af interiør, fine møbler samt brugskunst kan du nemlig finde stort set alt, du kan tænke dig til, i den fine nordiske stil. Bloomingville er et dansk mærke, der med årene har udviklet sig til en stor og international virksomhed, men stilen er altså stadig holdt til der, hvor skaberne og designerne kommer fra.

Du kan finde et stort udvalg af Bloomingville-produkter hos Sanzliving.dk, der giver 30 dages fuld returret og fri fragt, hvis du køber for mere end 499 kroner.