Sponsoreret

Er du helt ny, når det kommer til det engelske sprog, eller mestre du det allerede, men har brug for at blive stærkere i business gloserne? Så tilbyder Virksomhedsskolen engelske sprogkurser til alles behov.

Udvalget af engelske sprogkurser hos Virksomhedsskolen er stort. Blandt de mange kurser på listen finder man ’eksport og marketing’, der er målrettet mod medarbejdere i erhvervslivet, der beskæftiger sig med salg, eksport og marketing i internationale sammenhænge. ’Jura’ er kurset, der fokuserer på at lære eleven at udtrykke sig nuanceret og præcist på engelsk om juridiske forhold i job-relevante sammenhænge. Gennem mundtlig interaktion mellem lærer og elever, undervises eleverne i forskellige former for engelsk- alt efter det valgte kursus.

Bliv undervist hjemmefra

Flere af kurserne tilbydes også som webinar, hvor eleven får undervisning på computeren. Det betyder, at man kan blive undervist fra, hvor end man føler. Gennem chat og mail, kan man være i kommunikation med underviseren. Undervisningen foregår gennem webkamera, hvor elever og lærer kan høre og se hinanden.

Fælles for alle kurserne er, at der ikke er nogen bestemt varighed. Det afhænger af den enkeltes elev og behov for undervisning. Skal du også på kursus i engelsk?