Sponsoreret

Ole Lynggaard har skabt en række smukke armbånd der fint komplementerer dit håndled

Med sine enkle linjer og smukke materialer formår Ole Lynggaards armbånd at være et godt valg til både dagligdagen og til festlige lejligheder. Armbåndende er både simple i udformning og nemme at matche med dit outfit, og har samtidig et farvespil, der sætter kulør på tilværelsen.

Life armbånd sætter farve på livet

De smukke Ole Lynggaard life armbånd er med deres smagfulde og spraglede farvesammensætninger en fin gave til dig selv eller en du holder af. Den enkle udformning giver plads til at farverne kan få lov at fylde, uden at virke larmende eller overgjort. Life armbånd fås i flere forskellige farvesammensætninger, der består af f.eks. en enkelt farve, som f.eks. det populære blå life armbånd, der changerer fra en intens dybblå over i en hvid og tilbage igen. Farvespillet skaber en dynamik og dybde i armbåndet, som giver liv til håndleddet og dit outfit. De smukke life armbånd fås også i en endnu mere kulørt udgave i Bohemian spirit versionen, hvor armbåndet er en hel farveskala af smukke og levende kulører.

Vælg mellem sølv eller guld

Når du skal købe et life armbånd, er der mulighed for at vælge mellem en udgave i sølv eller guld. På den måde kan du også få glæde af Ole Lynggaards smykker, selvom du skal holde dig inden for et budget. Life armbåndene har en elegant lukning, der er nem at åbne eller lukke, så det nemt kan tage smykket af i bad eller hvis du f.eks. skal i køkkenet. Lukningen er samtidig fuldstændig sikker, så du ikke risikerer at tabe armbåndet mens du bærer det.