Sponsoreret

Blomstrende, farverige og flagrende nederdele har været svære at komme uden om det seneste år. Og de er ikke forsvundet i næste sæsons trends. Find en fin nederdel med flæser hos J by J Fashion.

Hvis du mangler en smuk og flagrende nederdel til garderoben, hvis du ikke fik fat i en sidste år, så er det nu, du skal slå til. For det er ikke en trend, der er udgået til sommersæsonen. Tværtimod. Så hvis du vil være med på moden med de løse, farverige nederdele, så tjek J by J Fashion, der forhandler et stort udvalg af brands, der laver alt fra nederdele til undertøj, tasker og overtøj.

Garcia Jeans er et hollandsk brand med italienske rødder og masser af attitude. De stræber efter at skabe et unikt udtryk til skarpe priser, hvor alle kvinder kan være med. De laver masser af smarte jeans, men deres kollektioner indeholder også meget andet end jeans. De designer også blandt andet t-shirts, sweatshirts, bluser, toppe, skjorter og jakker og så selvfølgelig den smukke, orange nederdel, du ser på billedet. Du kan på siden finde en tilhørende skjorte i samme stof, så du får et fint sommersæt.

J by J Fashion forhandler et bredt udvalg af styles fra Garcia Jeans. Bestil dit næste stykke tøj fra Garcia Jeans online hos jbyjfashion.dk