Sponsoreret

Det er vigtigt at have noget ordentligt løbetøj, specielt når vinteren er på sit koldeste. Packyard har et komplet udvalg af ski- og sportstøj, så du med sikkerhed kan finde det, du mangler.

Er du vinterløber? Så er det vigtigt, at du anskaffer dig det rette løbetøj, sådan at du ikke kommer til at svede for meget og heller ikke fryse for meget. Noget af det, du især skal kigge efter er noget løbetøj, der både er varmt nok til at du kan holde varmen, men som stadig er åndbart, sådan at varmen ikke bliver holdt inde og tøjet dermed bliver vådt, fordi du sveder.

Newline er efterhånden et utrolig kendt brand, når det gælder sportstøj. Det var allerede i 1981, at startskuddet til Newline lød. Stifteren hang i en faldskærm mellem himmel og jord, da han kom til at tænke på, hvorfor den dragt, han havde på, var våd, mens faldskærmen var tør. Han brugte denne undren til at skabe et funktionelt løbesæt lavet af stoffet fra hans faldskærm.

Grundlæggeren har baggrund i jægerkorpset

Helge Petersen hedder han, og han havde en baggrund i det danske jægerkorps, og her havde han lært alt om militærteknisk præcision, han havde fået masser af løbeerfaring og det tog han med sig i skabelsen af Newline, der har fokus på funktionelle produkter med fokus på detalje og komfort.

Åndbarhed og fugttransportering

Newline Halo-kollektionen byder blandt andet på en funktionel langærmet løbebluse. Newline Halo er inspireret af undertrøjer brugt i militæret, og det er produceret i det klassiske militærtekniske vaffelstrik. Materialet er 100 procent polyester, hvilket gør, at det er super åndbart, fugttransporterende og hurtigttørrende. Det betyder, at kroppen kan få lov at ånde ud gennem tøjet, og at det samtidig tørrer hurtigt, når du sveder det lidt til. Du kan se det store udvalg og læse meget mere om hvert enkelt produkt på Packyard.dk.