Sponsoreret

Tøjbranchen behøver ikke kun være skidt for miljøet. Elsk er et brand, der forsøge at minimere det aftryk, de efterlader, sådan at du med god samvittighed kan købe deres tøj, hvis du ønsker at støtte beskyttelsen af vores planet.

Elsk ønsker at tage ansvar. Det handler om at gøre, fremfor bare at se til.. Og det kan de gøre, fordi du støtter dem!

Elsk er selvfølgelig langt fra perfekte, men de gør alt, hvad de kan, for hele tiden at blive bedre og minimere det aftryk, de efterlader. Og som navnet antyder, handler det om kærlighed til den jord, vi lever på. En jord, der er under et massivt pres, fordi vi ikke passer godt nok på den, som det er nu. Og modebranchen er en af de store syndere, fordi det belaster naturen og miljøet meget at producere tøj.

Filosofien bag tøjmærket, er at producere Elsk tøj i aller højeste kvalitet, af naturlige og økologiske materialer. Alle designs bliver produceret i et limiteret oplag, sådan at man undgår overproduktion og langt de fleste designs bliver printet i Holstebro eller broderet i Hanstholm, altså lige her i Danmark. På den måde bruger de ressourcerne der, hvor de findes, frem for at få dem transporteret langtvejs fra og bidrage til en unødig miljømæssig C02-belastning.

Derudover forsøger Elsk at beskytte miljøet med penge, hver gang du køber noget. Ved hvert køb donerer Elsk 1% af deres salg til organisationer, der arbejder på at beskytte miljøet. Så hvis du har lyst til at gøre en forskel, så kan du starte allerede i dag. Sig nej til plastik og tænk før du handler!