Sponsoreret

Er du en af dem, der altid kommer lidt for sent ud ad døren om morgenen? Så skyldes det nok, at din morgenrutine er lidt for lang, og tiden er lidt for knap.

 

Hvis du i fremtiden gerne vil undgå at komme for sent ud ad døren, får du her nogle råd til ting du kan overveje at gøre, som gør din morgenrutine væsentligt kortere.

 

Find dit outfit aftenen inden 

Det er både tidskrævende og ret irriterende, at skulle stå og finde tøj om morgenen. Nogle gange er det som om, at man ingenting kan tage på, selvom skabet er fyldt med tøj. Hvis du aftenen inden sætter dig for at vælge et outfit, er det ikke noget, du skal stå og rode med om morgenen.

 

Få lavet permanent makeup

Mange kvinder bruger lang tid på at lægge makeup om morgenen. Det kan være, at du går meget op i, at dine øjenbryn ser fyldige og skarpe ud. I stedet for at stå og tegne dem op hver morgen, kan du få lavet permanent makeup og få tatoveret øjenbryn. Der er flere, end man tror, som går rundt med øjenbryn der er tatoveret. Det ser nemlig overraskende naturligt ud. Garanteret giver det et mere naturligt resultat, end du selv formår at lave om morgenen.

 

Tag din kaffe med 

Om end du kommer i skole eller på arbejde med bil, tog, bus eller cykel, er det en god idé at tage din kaffe med i en to-go kop. Du oplever sikkert ofte, at du må lade den halve kop stå tilbage, når du går ud ad døren, fordi du ikke har tid til at drikke den. Køb dig en god kop, så du kan have kaffen med og nyde den på farten eller når du er fremme.