Sponsoreret

Da designerne Massimo Berloni og Manuela Mariotti stiftede tøjmærket Dondup i 1999, var det med en klar mission om at skabe kvalitetstøj til alle, både kvinder, mænd og børn i alle aldre. Hos wardhog.com finder du et stort udvalg af tøj fra Dondup.  

Lange traditioner indenfor tøjbranchen

I Italien er der en lang og stolt tradition indenfor design og produktion af kvalitetstøj fra mange populære brands. Her er Dondup ingen undtagelse, og siden 2016 har de, som alle de store italienske brands, haft en butik på en af de mest travle shoppinggader i Milano. Siden sin start er Dondup lynhurtigt blevet anderkendt som brand, og det gælder både hos børn, kvinder og mænd. Den store popularitet har ført til, at de i dag er en del af en af de største modeselskaber i verden, nemlig Luis Vuitton.

Stort udvalg i høj kvalitet

Der er ingen tvivl om, at det er lykkedes for Dondup at skabe et brand for alle. Hos wardhog.com finder du et stort udvalg af deres tøj fra mænd, heriblandt trøjer, bukser og jakker, så du hurtigt og nemt kan fylde garderoben op med nyt tøj. En stor del af tøjet fra Dondup er produceret i denim, og det har været udgangspunktet lige siden starten i 1999, da de ønskede at gøre materialet endnu mere populært i hele verden. Når du kigger forbi wardhog.com finder du altså tøj til alle anledninger, så med ganske få klik kan du få garderoben fyldt op, så du er med på de nyeste trends.