Sponsoreret

Hvis du vil passe ekstra godt på din macbook, så er et sleeve vejen frem. Sådan et behøver heldigvis ikke være kedeligt. trunksleeve.dk har masser af flotte designs.

Den danske webshop trunksleeve.dk sørger nu for, at du ikke går på kompromis med kedeligt design og ordentlig kvalitet. Det er trunksleeve.dks klare overbevisning, at du lige så godt kan vise, at du er glad for din macbook og derfor har investeret i et pænt og godt macbook sleeve. Derudover vil trunksleeve.dk hellere lade designet tale end, at de vil råbe op om deres ellers flotte design. Sådan skriver virksomheden på deres hjemmeside.

Men på trunksleeve.dk finder du faktisk en række flotte designs, hvad end du vil have et macbook sleeve med funky prikker, en stærk gul farve eller et stilet læder macbook sleeve. Uanset hvilket sleeve du vælger, så er kvaliteten helt i top.

Et Macbook sleeve fra trunksleeve består af neoprene indvendigt og plys indvendigt, hvilket giver ekstra meget beskyttelse til din macbook. Derudover har et sleeve dobbelt lynlåse af YKK kvalitet, som sikrer, at din macbook sleeve ikke er til at lukke eller lyne op. Smart design.