Sponsoreret

Vil du gerne nyde ilden og hyggen fra en tændt brændeovn, så kommer du ikke udenom at have brænde liggende indenfor. Er du samtidig lidt kræsen, når det kommer til hvordan træet skal opbevares indenfor, så kan det være at du skal overveje en smart Brændekurv.

 

Hvad er en brændekurv?

En flot brændekurv, er med til at understrege hyggen omkring din brændeovn, de findes i mange forskellige materialer, og hos fyr-selv.dk kan du finde et stort udvalg. Med en brændekurv er det nemt at have brændet lige ved siden af brændeovnen, så det er lige til at fylde på.

 

Hvis du er den heldige ejer af en brændeovn eller pejs, så har du selvfølgelig også brug for brænde, hvis du skal holde liv i ilden i længere tid. Orker du samtidig ikke at have en grim spand eller andet lignende, stående hjemme i stuen, så er en brændekurv et helt klart must. 

 

Derfor bør du vælge en brændekurv

Der er næsten kun fordele ved at have en brændekurv. For det første er en brændekurv praktisk, idet du kan have alt dit brænde, samlet på det samme sted. Ved hjælp af brændekurven, bliver det også nemt at hente træ ind fra brændestablen udenfor, fordi du kan samle det hele på én gang. Hos fyr-selv.dk kan du finde mange forskellige slags brændekurve, lige fra kurve i flet til kurve i genbrugsgummi. Udover at være særdeles holdbar og praktisk, så er kurvene også designet med praktiske bærehanke, som gør det nemt for dig at fragte dit brænde fra brændestablen og ind til din brændeovn indenfor.