Sponsoreret

Enhver nybagt forælder ved, at uld er noget af det vigtigste i en babygarderobe. Men hvilken body i uld skal du for eksempel vælge? For der er rigtig mange muligheder og rigtig mange mærker at vælge imellem.

Joha er et dansk mærke, der er specialister i baby- og børnetøj. I mere end 50 år har de klædt danske babyer og børn på med lækkert uldundertøj, tøj, huer mv. Hvert enkelt stykke tøj fra Joha er kvalitet til dit barn, som holder barnet tempereret hele året rundt. Det har en god pasform og det vil holde vask efter vask. Find alle Joha produkter her.

Hvilke fordele er der ved uldundertøj og tøj i uld?

Uld der anvendes til tøj, kommer oftest fra får og er dermed skabt til at isolere mod kulde og vind. Uldens fibre skaber millioner af luftlommer, som vil hjælpe ulden med at regulere dit barns temperatur. Ulden kan derfor både sørge for at indkapsle varmen, samtidig med at det kan lede fugt væk fra huden.

Børn er ofte i bevægelse. De kravler, løber tumler og hopper – både når de er ude og inde. Uldundertøj og tøj vil derfor give dit barn en maksimal bevægelsesfrihed under leg og bevægelse, mens det samtidig holder dit barn tørt og varmt. Uldfibrene sikrer, at dit barn ikke bliver afkølet. Derudover tørrer uld langt hurtigere end andre materialer. For eksempel kan uld absorbere fem gange så meget fugt i forhold til bomuld. Uld er desuden særligt velegnet til børn med allergi, da det er fri for husstøvmider.