Sponsoreret

Leder du efter nyt til væggen, der ikke skal være for farverigt og voldsomt, men i stedet bringe naturen og dens fine detaljer ind i hjemmet? En Tina Hvolby fotoplakat udfylder væggene på rolig og naturlig vis.

Naturen ind i hjemmet

Applicata har adskillige accessories, belysning og møbler til hjemmet. Fælles for produkterne er, at de er lavet med fokus på det gode håndværk. Størstedelen er lavet i træ, der er produceret hos små familieejede virksomheder i Skandinavien, så både møbler og accessories bringer den skandinaviske natur ind i hjemmet. Tine Hvolbys fotoplakater bringer ligeledes naturen ind i hjemmet med sine fotografier af naturen og dens små finesser. Hvolby interesserer sig for de drømmeagtige scener, som du nu kan pynte din væg med og dagligt fortolke de forskellige og enkle motiver.

Drømmeagtige detaljer

Hvolby står bag Applicatas print kollektion. De fleste af plakaterne er fotografier af blomster eller træer. Særligt blomsterne er nærbilleder, så detaljerne kan studeres på tæt hold og måske lede til forskellige fortolkninger, der leder til det drømmeagtige, som Hvolby selv interesserer sig for. Plakaterne printes i kvalitetspapir, og de fås i tre størrelser, så de passer til din væg. Naturel og dens mange detaljer bringes ind i hjemmet, hvilket er kendetegnet ved alle applicatas produkter.