Sponsoreret

Der er dem, der tænker praktik, og der er dem, der tænker æstetik, når det kommer til havemøbler. Hos vidaxl.dk er der masser af haveborde for begge typer.

Hvis du hører til dem, der tænker mere over æstetikken end praktikken, når det kommer til valg af havemøbler, så læs med her. For selvfølgelig skal et havebord være praktisk anvendeligt, som et bord jo altid vil være i en eller anden grad. Men der er stor forskel på, om man blot går efter, at der kan sidde mange mennesker ved et bord, og at der kan være meget mad på bordet, eller om man tænker mere i små hyggekroge og spots, hvor man kan drikke sin morgenkaffe. For her kan det være altafgørende, at et havebord er hyggeligt, romantisk og elegant, så det indbyder til masser af gode stunder.

Vidaxl har de smukkeste haveborde, blandt andet fine bistroborde i sort med forskelligfarvede mosaikfliser som bordplade. Du kan blandt andet få et bistrobord med hvide og blå fliser, et med sorte og hvide fliser eller et terracotta-farvet flisebord. Et sådant bord vil gøre sig utrolig flot i et drivhus, på en altan eller på et lille solspot i haven, hvor man skal drikke sin morgenkaffe. Sådan et bord indbyder til masser af gode stunder i haven, hvor man kan nyde en udsigt, drikke en kop kaffe eller læse en bog.

Vidaxl har et stort udvalg af haveborde, og hvis du går efter et smukt rundt havebord til et helt bestemt spot i haven, så kig forbi hjemmesiden og læs mere.