Sponsoreret

Boligindretning er spændende, for der er så mange måder, man kan sætte ting sammen på, og samtidig siger dit hjem meget om dig, så indretningen skal også afspejle din personlighed. Med lækre møbler og flotte accessories kan du skabe et unikt hjem, som du finder dig godt tilpas i, og som du nyder at vise frem for dine gæster. Der findes jo et hav af fantastiske interiør- og møbeldesignere. Det er fedt at have en gennemført indretning, hvor tingene hænger sammen, og du fornemmer en rød tråd.

Kender du til Gubi?

Er du til det helt stilrene look, så er Gubi et brand for dig. Med møbler fra Gubi får du en særledes karakteristisk boligindretning, da deres møbler er meget elegante, men alligevel twistet i en dristig retning. Gubi skaber både flotte, stilrene møbler, men også forskellige accessories som for eksempel spejle – derfor kan du nemt indrette et helt rum udelukkende med produkter fra Gubi.

Bred vifte af designtalenter hos Designdelicatessen

Hos Designdelicatessen finder du blandt andet designs fra Gubi, men de forhandler mange skønne brands. Så er du på jagt efter nye møbler, er det det værd at tjekke Designsdelicatessens skønne udvalg ud. Her er alt du skal bruge til at skabe et nyt rum – eller hjem for den sags skyld. De har et blandet udvalg, så uanset om du er til det klassiske, det vågede, det farvede eller det simple, så kan du finde det hos dem. Måske finder du dit nye yndlingsbrand hos Designdelicatessen.