Sponsoreret

Er du blandt de vinterdeprimerede og frostpinte danske golfspillere, så vil Golf på Tenerife højst sandsynligt være en god medicin. Tenerife har en gennemsnitstemperatur på 23 grader, et tørt, solrigt klima og flere end 3.000 solskinstimer om året. Og uovertrufne golfbaner i spændende vulkanlandskaber.

Golfbanerne på Tenerife

De fleste turister foretrækker området på Tenerifes sydlige del, ved Playa de Las Americas og Los Christianos. Her er butikker, strandpromenader og masser af liv på byens restauranter, barer og natklubber. Nær den største koncentration af hoteller er hele seks af øens golfbaner.

Det lækre 27-hullers anlæg Golf del Sur ligger ligesom Amarilla Golf tæt på lufthavnen. Lidt længere mod vest, i kort afstand til områdets hoteller, ligger to fremragende golfbaner; Golf Las Américas og Costa Adeje.

Tecina Golf på La Gomera – anderles golfoplevelse

Vil I have en anderledes oplevelse skal I tage færgen over til øen La Gomera og spille Tecina Golf. Samtlige huller spilles ned ad bakke og udsigten ud over Atlanten er pragtfuld.

ClassicGolf arrangerer turen til Golf på Tenerife

“Flot hotel med 3 fantastisk flotte golfbaner”, siger Torben og Lise om deres tur til La Cala. “Super golftur”, siger en kunde om en golfrejse til Almenara. “Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%”, siger Inger og Gunnar. På ClassicGolf hjemmeside er der flere kunder der udtaler sig positivt om Golf på Tenerife.

ClassicGolf leverer skræddersyede golfrejser til golfbaner i hele verden. Golf på Tenerife er bare een af mange solrige muligheder.