Sponsoreret

Luftigt og behageligt tøj kan være svært at finde, men med hør tøj fra det danske firma Gai+Lisva er søgningen ovre.

 

Ordene økologi og bæredygtighed er centrale ord, når der tales om det naturlige og behagelige hør tøj fra Gai og Lisva. Det er kvalitetstøj, der kan bruges hele året rundt, og som tilmed er behageligt at have på. Ord som skadelige stoffer og kemikalier er til gengæld noget, som ikke forbindes med Gai og Lisva.

 

Det bæredygtige hør tøj kan især blive behageligt at have på, nu hvor sommeren er over os, da det er utrolig luftigt. Tøjet er utrolig slidstærkt og man kan derfor sagtens have det på til havearbejdet eller på gåturen.

 

Tøj til flere anledninger

Kollektionen fås i mange forskellige farver og modeller, der kan bruges til forskellige anledninger gennem hele kalenderåret. Hør er funktionelt og kan bruges til både fest og hverdag. Især den løstsiddende t-shirt fra Gai og Lisva er populær på gai-lisva.dk, da den er enkel og tidsløs, og derfor kan den være en del af din garderobe mange år frem i tiden. Hør materialet gør også, at tøjet bliver pænere med årene, hvis man følger vaskeanvisningerne.

 

Tøjet kommer i mange forskellige farver, hvor fokusset er på de jordnære og naturlige farver, som passer godt til hør materialet og fremhæver teksturen i tekstilet.