Sponsoreret

Det synes måske umiddelbart nemt at finde jakker til mænd. Men hvis vi kigger på kategorien jakke, er det faktisk et stort område. Der findes så mange smarte typer af jakker til mænd, at det kan være svært at vælge den helt rigtige. Der er et hav af forskellige stilarter og designs, så hvad passer bedst til dig eller din kæreste?

Bomberjakker

Bomberjakken er også kendt som en flyverjakke. Denne model er en kort jakke med lynlås og elastikkant ved taljen og manchetterne. Stilen stammer oprindeligt fra US Air Force, hvor den blev båret af flyvebesætningsmedlemmer. I dag bliver bomberjakken brugt og elsket af mænd uanset deres erhverv. De traditionelle bomberjakker er i læder, men de findes nu også i nylon og andre materialer. Jakken er perfekt til en række afslappede lejligheder, da den er komfortabel og meget alsidig.

Trucker-jakke

Stilen for en trucker-jakke er typisk kort, og så er den ofte fremstillet af blå denim. Trucker-jakken findes dog også i sort og brun samt i en ruskind-version. Dens tidløse design gør den velegnet til brug i eksempelvis weekenden.

Parka

En parka er en hoftelang jakke, der er designet til koldt vejr. Den er typisk fyldt med dun eller syntetiske fibre samt en pelsforet hætte. Takket være jakkens varme design og afslappede look ses den meget i bybilledet om vinteren.

Regnjakke

En regnjakke er et vidt begreb. Den kan være i forskellige stilarter og længder, være med eller uden hætte samt enten være vandtæt eller vandafvisende.