Sponsoreret

Er du vild med at løbe og vandre og måske længere ture ad gangen, er det vigtigt at have det helt rigtige tøj på, der både holder dig tør og varm. Køb Icebreaker her hvis du ønsker temperaturregulerende tøj, der er med til at give dig en god oplevelse, uanset hvilken tur du er på.

Temperaturregulerende uld

Icebreaker har tøj til både mænd og kvinder. Det unikker for Icebreakers produkter er materialet, de er lavet af. Størstedelen af de enkelte produkter består nemlig af merinould, der stammer fra de sydlige alper i New Zealand, hvor Icebreaker har aftaler med flere avlere af merinofår. Disse opholder sig i forskellige højder og under forskellige vejrforhold, hvilket både indebærer snestorm, regn, kulde og sol når sommeren kommer ind over landet. Det betyder, at deres uld har denne helt særlige egenskab, hvor den tilpasser sig temperaturen. Netop derfor er Icebreakers tøj perfekt til al vejr og til forskellige outdooraktiviteter.

Hurtigtørrende outdoortøj

Ikke nok med at tøjet tilpasser sig vejret, så du bliver holdt varm om vinteren og opretholder en god kropstemperatur om sommeren, så er det også hurtigtørrende, hvis det skulle blive vådt fra regn og sne, ligesom det er lugtfrit, hvis man sveder deri. Hos Campz finder du et stort udvalg, der blandt andet består af forskellige jakker, hættetrøjer, lang- og kortærmede t-shirts, langt undertøj, halsbeklædning og kjoler til forår og sommer. Icebreaker har både tøj til hverdag, træning og ski, så du altid har de bedste vilkår for at få den bedste outdooroplevelse.