Sponsoreret

Ved at hænge plakater op på væggene i dit hjem, kan du selv bestemme, hvordan din indretning skal være. Du kan nemlig finde en masse plakater online og i forskellige butikker, og derefter kan du selv bestemme, hvordan du vil indramme dem, inden de ryger op på væggene.

Lær mere om dine muligheder for indramning

Uanset hvilket udtryk din plakat har, kan du finde en ramme, der passer. De kan nemlig fås i forskellige farver og materialer, så rammen bliver en forlængelse af din plakat fremfor en hård grænse. Størrelsen på plakaten er heller ikke noget problem, da der findes rammer i alle mulige forskellige størrelser.

Med en separat ramme har du altså fuld kontrol med indretningen i dit hjem. Udover rammens størrelse, farve og materiale, kan det være en fordel at sikre, at rammen er nem at åbne og lukke, så det bliver så nemt som muligt for dig at isætte din plakat. Mange moderne rammer bruger en klik-teknologi, der gør det meget let, og her har du også mulighed for uden problemer at skifte plakaten ud igen, hvis du på et tidspunkt vil hænge noget andet op med samme ramme.

Alt tilbehør til at hænge rammen op følger selvfølgelig med, men hvis du ikke ønsker at hænge plakaten på væggen, kan du gøre brug af såkaldt galleriophæng, hvor plakaten hænger direkte ned fra loftet. Hvis du vil få en bedre idé om dine muligheder for at indrette hjemmet med plakater, kan du se flere rammer her.