Sponsoreret

Efteråret og vinteren 2019 byder på nye skotrends. Og hvis du vil være med på moden, kan du tage disse trends til dig. Ofte vil du kunne tage skoene med dig videre til de kommende sæsoner. Så længe du sammensætter et outfit, der som helhed repræsenterer selvtillid og mode, går du ikke galt i byen.

Vælg først og fremmest en komfortabel sko

Når du skal vælge sko til den kommende sæson, handler det ikke kun om udseende. Det er vigtigt, at du vælger sko, som er komfortable. Og som gør noget godt for dig og dine fødder. Det er ikke meget værd at købe sko, som du alligevel ikke kan gå i.

Udover at skoen skal være komfortabel, kan du med fordel vælge sko, som er af det rette materiale. Når vi går ind i vintermånederne, bliver der mere vådt på gaderne. Så gør dig selv en tjeneste, og vælg sko, som kan tåle regn.

En blanding af flere modeller

I 2019 er trenden imidlertid mest en blanding af tidligere trends. Det er blevet sat i fokus, så et større antal købere kan få dækket deres behov. Det er særligt de lange sko, som når helt op til knæene, der er attraktive for kvinder denne sæson. Også sko med et tvist af cowboy-stil ses ofte i modebilledet. Og hvis dine sko har en hæl, er det endnu et plus hos designerne.

Når du har fundet sæsonens sko, kan du fuldende dit efterårslook med en ny jakke. Det kan være en Global Funk jakke, som kan passe til stort set ethvert outfit.