Sponsoreret

Et nemt, urbant og bæredygtigt transportmiddel. Segboard.dk har det fedeste elektriske løbehjul til dig.

Der er mode i mange ting. Tøj, interiør, mad, livsstil og meget andet. Under livsstilsparametret er det eksempelvis in at gå op i bæredygtighed, og det spænder godt sammen med hipster-typen, der køber i genbrug, skater på job og sorterer sit affald. Det urbane har også fået sin plads. Det lidt streetsmarte. Og hvis du kunne tænke dig at identificere dig selv med den type, så skulle du måske anskaffe dig et elektrisk løbehjul. Ikke i forbrugets eller materialismens tegn, men ganske enkelt i det urbanes tegn. Her har du et transportmiddel, der kan få dig fra A til B på forholdsvis kort tid, men som ikke er en miljøsviner og som samtidig også giver lidt point på street-kontoret, da det går lidt i samme kategori som skateboards og lignende.

Måske du har set løbehjulene på hospitaler, større virksomheder og lagerhaller med mange kvadratmeter eller i mange af verdens storbyer. Men nu må du faktisk også køre på de elektriske løbehjul herhjemme. Så længe du holder dig til cykelstierne. Og på den måde kan du altså bruge det som reelt transportmiddel og ikke bare en sjov fritidsbeskæftigelse.

Et elektrisk løbehjul ligner ethvert andet løbehjul med en plade, du kan stå på med et hjul i hver ende, samt et styr du kan styre med og støtte dig til, når du kører på løbehjulet. Det eneste, der adskiller dem, er det elektriske løbehjuls indbyggede elmotor, der er placeret under ”ståpladen” på løbehjulet sammen med batteriet for at skabe den bedste balance.